Steun Artsen zonder Grenzen

  • Opgehaald: €40
  • Supporters: 1

Artsen zonder Grenzen is een internationale non-profit organisatie die medische hulp biedt in gebieden getroffen door conflicten, natuurrampen en epidemieën. Hun missie is om onafhankelijke en onpartijdige hulp te bieden aan mensen in nood, ongeacht hun ras, religie of politieke overtuiging. Ze werken om levens te redden, het lijden te verlichten en de menselijke waardigheid te beschermen.

Over Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes.

 

Waar de nood het hoogst is, zijn onze teams om hulp te bieden. Mensen die getroffen zijn door natuurrampen, ziekte-uitbraken of conflicten, kunnen bij ons terecht voor medische zorg. Ook spreken ze ons actief uit als ze onrecht tegenkomen. Met ruim 65.000 hulpverleners in meer dan 70 landen komen ze in actie voor iedereen die dat nodig heeft. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam coördineren ze hulpprojecten in ruim 30 landen. Lees hieronder hoe wij dat doen.

 

Hun Missie:

Daar waar de nood het hoogst is, zijn wij om te helpen.

Met onze poten in de modder of een vuist in de lucht: wij zetten alles op alles voor onze patiënten.

 

Hun Principes:

Neutraal: Wij kiezen geen partij in conflicten 

Onpartijdig: Wij helpen iedereen en sluiten niemand uit

Onafhankelijk: Wij bepalen zelf waar en wie wij helpen. Nieman anders.

 

Hoe Het Werkt

HHIW-Shop-4

Shop

Shop gratis voor cashback en geweldige acties bij FairBrowse!

HHIW-BespaarSteun-9

Spaar

Ontvang geld terug bij honderden online winkels!

HHIW-BespaarSteun-6

Steun

Steun je favoriete doelen!

Steun Goede Doelen

Steun dierenwelzijn, openbare diensten, religieuze groepen, humanitaire missies en andere maatschappelijke doelen die dicht bij je staan. Maak elke dag een verschil.

Registreer