Over Ons

FairBrowse is een platform voor Donatie-cashback dat online winkelen omzet in gratis, betekenisvolle donaties. Laat elke aankoop tellen: met FairBrowse kun je geld besparen en de goede doelen steunen die voor jou belangrijk zijn. Doe mee en maak het verschil!

logojdj

Onze missie is om liefdadigheid zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken.

Missie

We streven ernaar om een inspirerend platform te zijn dat individuen, bedrijven en organisaties in staat stelt om moeiteloos de goede doelen te ondersteunen waar ze om geven, door de kracht van online winkelen.

Visie

Over FairBrowse

Bij FairBrowse zijn we een gepassioneerd team van ondernemers en professionals met een gemeenschappelijk doel – een positieve sociale impact maken. Onze missie is om non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen van de broodnodige fondsen te voorzien, zodat zij hun sociale doelen kunnen nastreven en de wereld een betere plek kunnen maken.

We geloven ook in het teruggeven aan onze gebruikers, daarom bieden we flexibele opties voor waar jouw cashback naartoe gaat! Met FairBrowse kan je cashback verdienen bij jouw online shopping terwijl je het doel van jouw keuze ondersteunt. Het is een win-win situatie.

Ons platform brengt non-profitorganisaties, consumenten en bedrijven samen, waardoor een ecosysteem ontstaat waarin elke transactie, hoe klein ook, een donatie genereert die een goede doel helpt. En het beste deel? Er zijn geen kosten verbonden aan het lid worden van FairBrowse. Zodra je jouw account hebt aangemaakt, klik je simpelweg op de links van jouw favoriete winkels en begin je met winkelen – zo gemakkelijk is het!

We zoeken altijd naar manieren om ons platform te verbeteren en verwelkomen jouw feedback. Als je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ook onze Veelgestelde Vragen-pagina bezoeken. Sluit je vandaag nog bij ons aan en begin het verschil te maken bij elke aankoop!

finn

Finn

Co-Founder

Refer Now
granny

Grant

Co-Founder

Share Now

We horen graag van je!

Vul alsjeblieft het formulier in en deel jouw vragen met ons. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Hulp nodig?

Contact Email :

[email protected]