Steun KiKa Goede Doel

  • Opgehaald: €57
  • Supporters: 6

KiKa is een Nederlandse non-profitorganisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de diagnose, behandeling en nazorg van kinderen met kanker te verbeteren en uiteindelijk alle kinderen met kanker te genezen en de bijwerkingen van de behandeling te minimaliseren.

Over KiKa

KiKa werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de genezingskans te vergroten. 

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Donaties:

Kika besteedt uw donatie aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in Nederland en ondersteuning van de onderzoeksafdeling van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen. 

Steun KiKa nú en help mee in de strijd tegen kinderkanker! 

Uw donatie wordt gebruikt voor:
• Wetenschappelijk onderzoek naar  
  – genezing van kinderkanker 
  – vermindering van bijwerkingen tijdens en na behandelingen 
  – de biologie van kinderkanker/het ontstaan van kinderkanker 
  – kwaliteit van leven en psychosociale aspecten 
• Ondersteuning van de onderzoeksafdeling van het Prinses Máxima Centrum  
• Voorlichting over kinderkanker 

Hoe Het Werkt

HHIW-Shop-4

Shop

Shop gratis voor cashback en geweldige acties bij FairBrowse!

HHIW-BespaarSteun-9

Spaar

Ontvang geld terug bij honderden online winkels!

HHIW-BespaarSteun-6

Steun

Steun je favoriete doelen!

Steun Goede Doelen

Steun dierenwelzijn, openbare diensten, religieuze groepen, humanitaire missies en andere maatschappelijke doelen die dicht bij je staan. Maak elke dag een verschil.

Registreer