Steun Save the Children

  • Opgehaald: €41
  • Supporters: 2

Save the Children is een wereldwijde non-profitorganisatie die werkt aan het verbeteren van het leven van kinderen over de hele wereld door het bieden van onderwijs, gezondheidszorg en noodhulp in crisissituaties.

Over Save the Children

Save the Children is een internationale non-profitorganisatie die zich toelegt op het verbeteren van het leven van kinderen over de hele wereld. De organisatie zet zich in om ervoor te zorgen dat kinderen toegang hebben tot onderwijs, gezondheidszorg en bescherming tegen gevaar. Ze reageren ook op noodsituaties en bieden levensreddende hulp aan kinderen en gezinnen die getroffen zijn door rampen, conflicten en andere crises. Save the Children gelooft dat elk kind recht heeft op een gezonde start in het leven, de kans om te leren en bescherming tegen gevaar. Ze werken onvermoeibaar om dit voor miljoenen kinderen wereldwijd werkelijkheid te maken.

 

Save The Children’s missie:

We richten ons op twee hoofdtaken: het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen op een betere toekomst.

Hoe Het Werkt

HHIW-Shop-4

Shop

Shop gratis voor cashback en geweldige acties bij FairBrowse!

HHIW-BespaarSteun-9

Spaar

Ontvang geld terug bij honderden online winkels!

HHIW-BespaarSteun-6

Steun

Steun je favoriete doelen!

Steun Goede Doelen

Steun dierenwelzijn, openbare diensten, religieuze groepen, humanitaire missies en andere maatschappelijke doelen die dicht bij je staan. Maak elke dag een verschil.

Registreer