Steun The Pink Ribbon Foundation

  • Opgehaald: €57
  • Supporters: 1

Het Pink Ribbon Foundation is een non-profitorganisatie die geld inzamelt voor borstkankeronderzoek en ondersteuning biedt aan mensen die getroffen zijn door borstkanker. Ze werken aan het creëren van bewustzijn over borstkanker en de preventie ervan, evenals het financieren van onderzoeksprojecten die tot doel hebben een remedie voor de ziekte te vinden.

Over The Pink Ribbon Foundation

Het Pink Ribbon Foundation is toegewijd aan het verbeteren van het leven van mensen die getroffen zijn door borstkanker. Hun missie is om bewustzijn te creëren over de ziekte, onderzoek te financieren om een genezing te vinden en ondersteuning te bieden aan mensen die momenteel strijden tegen borstkanker.

 

Een van de manieren waarop de Pink Ribbon Foundation hun missie bereikt, is door fondsenwerving. Ze zamelen geld in via donaties van particulieren en bedrijven, evenals via evenementen zoals wandelingen en runs. Deze fondsen worden gebruikt om onderzoeksprojecten naar borstkanker te ondersteunen, met als uiteindelijk doel een genezing voor de ziekte te vinden.

 

Naast het financieren van onderzoek biedt de Pink Ribbon Foundation ook ondersteuning aan mensen die getroffen zijn door borstkanker. Ze bieden hulpbronnen zoals informatiemateriaal, ondersteuningsgroepen en financiële hulp om de last van behandelingskosten te verlichten. Door deze middelen te bieden, streeft de Pink Ribbon Foundation naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten en hun families.

 

De Pink Ribbon Foundation een waardevolle organisatie die een cruciale rol speelt in de strijd tegen borstkanker. Door hun inspanningen op het gebied van fondsenwerving en ondersteuning werken ze naar een toekomst waarin borstkanker geen bedreiging meer vormt voor individuen en gemeenschappen.

Hoe Het Werkt

HHIW-Shop-4

Shop

Shop gratis voor cashback en geweldige acties bij FairBrowse!

HHIW-BespaarSteun-9

Spaar

Ontvang geld terug bij honderden online winkels!

HHIW-BespaarSteun-6

Steun

Steun je favoriete doelen!

Steun Goede Doelen

Steun dierenwelzijn, openbare diensten, religieuze groepen, humanitaire missies en andere maatschappelijke doelen die dicht bij je staan. Maak elke dag een verschil.

Registreer