Steun Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF)

  • Opgehaald: €48
  • Supporters: 2

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al meer dan 25 jaar de koploper in Nederland voor kankeronderzoek.

Over Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF)

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF) is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor kankerpreventie. Dit doen zij door middel van wetenschappelijke onderzoeken en voorlichting over een gezonde levensstijl. Het WKOF werkt samen met wetenschappers over de hele wereld om het bewijs te vergroten over hoe voeding, lichaamsbeweging en gewicht kunnen bijdragen aan het voorkomen van kanker. Daarnaast zijn ze een betrouwbare bron voor informatie over kankerpreventie en een gezonde levensstijl. 

 

Het WKOF is afhankelijk van donaties om hun doelstellingen te kunnen behalen op het gebied van kankerpreventie. Het WKOF houdt regelmatig toezicht op hun programma’s en zorgt ervoor dat de donaties efficiënt en effectief worden gebruikt om de gewenste doelen te bereiken. De organisatie is transparant, en geeft ook regelmatig updates aan donateurs over hoe hun donaties worden gebruikt en welke impact zij hebben op het verminderen van kanker wereldwijd.

Hoe Het Werkt

HHIW-Shop-4

Shop

Shop gratis voor cashback en geweldige acties bij FairBrowse!

HHIW-BespaarSteun-9

Spaar

Ontvang geld terug bij honderden online winkels!

HHIW-BespaarSteun-6

Steun

Steun je favoriete doelen!

Steun Goede Doelen

Steun dierenwelzijn, openbare diensten, religieuze groepen, humanitaire missies en andere maatschappelijke doelen die dicht bij je staan. Maak elke dag een verschil.

Registreer